En Apple TV

Er du ny Apple TV-bruker?

Les om hvordan du konfigurer Apple TV, slik at du får den ultimate kinoopplevelse.

Konfigurer Apple TV

En Apple TV

Alt du ser på TV i én app.

I Apple TV-appen finner alt du vil se, og det er det eneste stedet hvor du finner originalproduksjoner i form av filmer og TV-programmer fra Apple TV+. Her finner du den beste underholdningen – tilpasset din smak – samlet på ett sted. Det er enkelt – den nye Apple TV-appen er den ultimate måten å se på TV på.

Bli kjent med Apple TV-appen

En Apple TV

Se hva annet som er nytt

tvOS 13 introduserer spennende, nye Apple TV-funksjoner, blant annet videoforhåndsvisninger i fullskjerm, Apple Arcade, en ny spilltjeneste med banebrytende, originale spill, flerbrukerstøtte for alle familiemedlemmene og mye mer.

Se de nyeste tvOS 13-funksjonene

Hvis du vil bla gjennom innholdet i Apple TV-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle områder. Rocketman © 2019 Paramount Pictures Corporation. Alle rettigheter forbeholdes.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.