Naviger

Naviger til og marker et objekt på Apple TV ved å gjøre ett av følgende:

• Siri Remote (andre generasjon): Trykk opp, ned, til venstre eller høyre på klikkeflateringen, eller sveip opp, ned, mot venstre eller høyre på klikkeflaten.

Illustrasjon som viser sveiping og trykking på trykkflaten på fjernkontrollen
  • Siri Remote (første generasjon): Sveip opp, ned, mot høyre eller venstre på Touch-flaten.

Illustrasjon som viser sveiping på Touch-flaten

På skjermen blir en uthevet app eller et uthevet innholdsobjekt litt større.

Uthevet app på Hjem-skjerm