Maskinvarespesifikasjoner-delen i en systemrapport.

Kontroller kompatibilitet

Før du kjøper ny maskinvare eller programvare, forsikrer du deg om at det fungerer med Macen ved å sammenligne utstyrets krav med systemrapporten.

Slik får du en systemrapport

Service-panelet i Systeminformasjon, som viser servicevalgene for AppleCare.

Kontroller garantien

Du trenger ikke å besøke en Apple Store-butikk for å kontrollere garantistatusen til Macen eller for å se om du er kvalifisert til å kjøpe AppleCare-dekning.

Finn ut hvordan du får reparert Macen

Lagring-panelet i Systeminformasjon, som viser en grafisk framstilling av lagringsplassen.

Rydd opp på disken

Vis en grafisk framstilling for å få en rask oversikt over hva som bruker plass på Macen.

Slik ser du hva som bruker plass på Macen

«Er du sikker på at du vil slette objekter i papirkurven automatisk»-dialogruten i Lagringsanbefalinger-vinduet.

Aldri tøm papirkurven igjen

Du kan automatisk slette objekter som har vært i papirkurven i 30 dager – og frigjøre verdifull diskplass.

Slik finner du og sletter filer

Bla gjennom Brukerveiledning for Systeminformasjon ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.