Finn brukerhåndboken for Macen

Slå opp i brukerhåndboken for maskinen når du trenger informasjon som gjelder spesielt for din modell, for eksempel om tilkoblinger som støttes, og om utvidelsesmuligheter.

1. Velg Apple-menyen > Om denne maskinen.

2. Klikk på Kundestøtte.

3. Klikk på Brukerhåndbok i delen macOS-ressurser.

Du kan også:

• Laste ned MacBook Air: Grunnleggende, MacBook Pro: Grunnleggende, MacBook: Grunnleggende, iMac: Grunnleggende og Mac mini: Grunnleggende fra iBooks Store.

• Få brukerhåndbøker og relaterte dokumenter for MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, iMac og Mac mini på nettstedet for brukerhåndbøker.