Sjekk om Macen støtter et nytt produkt

Når du vurderer å kjøpe et nytt maskinvare- eller programvareprodukt, kan du finne ut om Macen din oppfyller minimumskravene for det nye produktet, for eksempel mengden minne, prosessorhastighet eller grafikkort.

Åpne Systeminformasjon for meg

• Når du skal åpne Systeminformasjon, klikker du på Launchpad-symbolet i Dock, klikker på Annet og klikker deretter på Systeminformasjon.

Du bør som regel kunne bruke det nye produktet hvis konfigurasjonen som vises i Systeminformasjon, tilsvarer eller overstiger minstekravene for produktet.