Shazam-applogoen omkranset av Apple-enhetssymboler

Identifiser sanger på et blunk

Bruk Shazam-appen til å raskt finne ut hva som spilles hvor som helst – på TV eller radio, i restauranten, på treningssenteret eller i en annen app – og spill av, arkiver og del sanger, vis sangtekster, se videoer, lag spillelister, finn konserter og mer.

Utforsk denne brukerhåndboken for å finne svar på alt du lurer på om Shazam

Klikk på Innholdsfortegnelse øverst på siden for å se alle emner, eller skriv inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.