Oppdater Shazam-appen

Hvis en oppdatering til Shazam-appen er tilgjengelig, gjør du ett av følgende:

• Oppdater Shazam-appen på iPhone eller iPad: Åpne App Store , trykk på profilsymbolet øverst på skjermen, bla ned for å se eventuelle ventende oppdateringer av Shazam, og trykk deretter på Oppdater ved siden av Shazam-appen.

• På Android: Åpne Google Play Butikk, trykk på profilsymbolet ditt øverst til høyre på skjermen, trykk på «Administrer apper og enheter», trykk på Administrer, trykk på Oppdateringer tilgjengelig, velg Shazam, og trykk deretter på oppdateringssymbolet.

Merk: Grensesnittet kan variere mellom ulike versjoner av Android og mellom ulike Android-enheter.

• Oppdater Shazam-appen på Mac: Åpne App Store , klikk på Oppdateringer i sidepanelet, og klikk deretter på Oppdater ved siden av Shazam-appen.

• Oppdater Shazam-appen på Apple Watch: Åpne App Store , rull ned til bunnen, trykk på Konto, trykk på Oppdateringer, rull ned for å se eventuelle ventende oppdateringer av Shazam, og trykk deretter på Oppdater ved siden av Shazam-appen.