Arkiver til Skolearbeid

Du kan opprette aktiviteter for elevene/studentene dine i mange forskjellige apper og deretter dele aktivitetene som bokmerker i Skolearbeid. For å dele en aktivitet som et bokmerke i Skolearbeid må du slå på Skolearbeid-funksjonen på Del-menyen.

Merk: Skolearbeid støtter Arkiver til Skolearbeid-bokmerker for framdriftsrapporteringsapper som har tatt i bruk delingsrammeverket, mobil Safari og universelle koblinger.

Aktiver Arkiver til Skolearbeid

1. Åpne en iPadOS-app.

2. Trykk for å åpne en aktivitet for å legge til som bokmerke, og trykk deretter på Del-knappen.

3. I den andre delen av delingshandlingene trykker du på Rediger handlinger.

4. Trykk på Arkiver til Skolearbeid, og trykk så på Ferdig.

Arkiver til Skolearbeid-objektet vises i Del-menyen. Du kan nå arkivere aktiviteter som bokmerker til senere bruk i Skolearbeid.