tidsregulert appaktivitet

En app som er tilordnet som en tidsregulert oppgave. Du kan for eksempel be elevene/studentene dine om å velge en historie i Apple Books som de skal lese i minst 30 minutter.

Skolearbeid rapporterer bare framdriftsdata for tidsregulerte appaktiviteter når elever/studenter åpner appen i en oppgave, skolen har slått på funksjonen for elev‑/studentframdrift i Apple School Manager og appen er aktiv (vinduet ligger fremst). Skolearbeid rapporterer bare framdrift for tiden du har spesifisert, selv om en elev/student bruker appen lenger enn dette.