Del med Skolearbeid

Du kan opprette aktiviteter for elevene dine i mange forskjellige apper og deretter dele aktivitetene i oppgaver i Skolearbeid. For å dele en aktivitet i en oppgave i Skolearbeid må du slå på Skolearbeid-funksjonen på Del-menyen.

Aktiver Del med Skolearbeid

1. Åpne en iPadOS-app.

2. Trykk på aktiviteten du vil legge til en oppgave, for å åpne den, og gjør deretter ett av følgende:

• For iWork-apper: Trykk på Mer-knappen, og trykk så på Del-knappen.

• For andre apper: Trykk på Del-knappen.

3. I den første delen av delingsvalgene trykker du på Flere valg-knappen (sveip til venstre for å se flere valg om nødvendig).

4. Trykk på Rediger, trykk på Skolearbeid, trykk på Ferdig og trykk deretter på Ferdig igjen.

Skolearbeid-objektet vises i Del-menyen. Du kan nå dele aktiviteter i en oppgave mens du bruker den aktuelle appen.