Ta med multimedier i instruksjoner og meldinger

Øk elev-/studentengasjementet ved å ta med bilder, videoer, tegninger og lydfiler i oppgaveinstruksjoner og prøv på nytt-meldinger.

Gjør ett av følgende i Skolearbeid-appen Skolearbeid-symbolet:

• For å ta med et bilde eller en video i instruksjonene, trykk på Bilde- eller Video-knappen, og gjør deretter ett av følgende:

• For å legge til et eksisterende bilde eller en eksisterende video, trykk på Bilder-bibliotek, søk etter eller naviger til et bilde eller en video, og trykk på bildet eller videoen.

• For å legge til et nytt bilde eller en ny video, trykk på Kamera, og bruk kameraet til å opprette et nytt bilde eller en ny video.

• For å legge til en eksisterende bilde- eller videofil, trykk på Filer, søk etter eller naviger til en bilde- eller videofil, og trykk på filen.

• For å ta med en tegning i instruksjonene, trykk på knappen for Tegning- og Håndskrift-verktøyet, lag en tegning, og trykk på Ferdig.

• For å ta med lydinstruksjoner, trykk på Lyd-knappen, og gjør deretter ett av følgende:

• For å legge til ny lyd, trykk på Ta opp lyd, og bruk kontrollene for å lage en ny melding.

• For å legge til en eksisterende lydfil, trykk på Filer, søk etter eller naviger til en lydfil, og trykk på filen.

For å endre navn på en lydfil, dobbelttrykk på navnet, og skriv inn et nytt navn.

For å endre rekkefølge på multimedier, trykk og hold på filen, og dra den til et nytt sted i instruksjonene. For å fjerne en fil, trykk på Slett-knappen.

Tips: Du kan også legge til multimedier ved å dra dem fra en annen app og slippe dem i oppgaveinstruksjoner i Skolearbeid.

Merknad:

• Du kan ikke legge til multimediefiler som er større enn 2 gigabyte (GB), i instruksjoner.

• Du kan legge til opptil tre multimediefiler i oppgaveinstruksjoner, men kun én multimediefil når du ber elever/studenter prøve en aktivitet på nytt.

• Hvis du vil dele multimedier, bruke multimedier i andre oppgaver eller apper eller lagre dem for senere bruk, trykker og holder du på miniatyrbildet, og deretter trykker du på Del.