administrert Apple‑ID

På samme måte som en personlig Apple‑ID kan du bruke en administrert Apple‑ID til å logge på en personlig enhet, logge på en delt enhet eller åpne Apple-tjenester og -portaler (for eksempel iCloud, Apple School Manager eller Skolearbeid). Forskjellen er at administrerte Apple‑ID-er eies og styres av en skole eller et skoledistrikt. Organisasjonen kan tilbakestille passord, aktivere kjøp og kommunikasjon, samt konfigurere rollebasert administrasjon.

Instruktører som bruker en administrert Apple‑ID, kan bruke Skolearbeid til å dele og motta innhold, samarbeide med elever/studenter og vise framdriftsdata for elevene/studentene på skolen. Administrerte Apple‑ID‑er får 200 GB iCloud Drive-lagringsplass.

Se Hva er administrerte Apple‑ID‑er i Apple School Manager? i Apple School Manager-veiledningen.

Merk: En administrert Apple‑ID refereres til som en skolekonto i Skolearbeid-veiledningen for elever/studenter.