Skann et dokument

Når du skanner fysiske papirdokumenter, konverterer Skolearbeid dokumentene til evalueringer du kan bruke som oppgaveaktiviteter eller nye evalueringer.

1. Trykk på Skann dokumenter, og plasser dokumentet i synsfeltet til kameraet på enheten din.

Hvis enheten din er i Automatisk modus, skannes dokumentet ditt automatisk så snart kameraet kan ta bildet. Hvis du trenger å skanne manuelt, trykker du på Lukker-knappen eller en av Volum-knappene.

2. Dra hjørnene slik at de er tilpasset størrelsen til det skannede dokumentet. Deretter trykker du på Behold skannet fil.

3. Skann ytterligere sider du vil legge til i dokumentet, og trykk på Arkiver når du er ferdig.