Forhindre sporing

Enkelte nettsteder bruker tredjepartsinnholdsleverandører. Du kan hindre at tredjepartsinnholdsleverandører sporer deg fra nettsted til nettsted for å annonsere produkter og tjenester.

Du kan også be enkeltnettsteder – og andre som leverer innhold til de aktuelle sidene, inkludert annonsører – om å ikke spore deg.

Åpne Safari for meg

Hindre tredjepartsinnholdsleverandører fra å spore deg fra nettsted til nettsted

• Velg Safari > Valg, klikk på Personvern, og velg deretter «Forhindre nettstedsporing».

Med mindre du besøker tredjepartsinnholdsleverandøren, slettes sporingsdataene med jevne mellomrom.

Be nettsteder om å ikke spore deg

• Velg Safari > Valg, klikk på Personvern, og velg deretter «Be nettsteder om å ikke spore meg».

Når du besøker et nettsted, sendes en forespørsel om å ikke spore deg, men det er opp til nettstedet om forespørselen aksepteres.