Se nettsidene som er åpne på dine andre enheter

Vis alle faner-knappen lar deg vise nettsidene du har åpne på andre Mac-datamaskiner (OS X versjon 10.8.2 og nyere) og iOS-enheter (iOS 6 eller nyere). Forsikre deg om på at Safari er valgt i iCloud-valg (på Macen) og i Innstillinger > iCloud (på iOS-enheter).

Åpne Safari for meg

Alle faner-visningen som viser alle åpne nettsider, inkludert de som er åpne på de andre enhetene dine.

Vis en nettside som er åpen på en annen enhet

• Klikk på Vis alle faner-knappen for å se nettsidene som er åpne på Macen i tillegg til lister over nettsider som er åpne på de andre enhetene dine. Klikk på en nettside for å åpne den.

Du kan også skrive inn en del av sidens navn i det smarte søkefeltet og deretter klikke på siden i delen med iCloud-faner i søkeresultatene.

Lukk en nettside som er åpen på en annen enhet

• Klikk på Vis alle faner-knappen , flytt markøren over en nettside som står oppført under enheten din, og klikk deretter på Lukk-knappen på høyre side.

Send nettsider mellom enheter

• Når iOS-enheten er i nærheten av Macen, kan du klikke eller sveipe på Handoff-symbolet for å formidle nettsiden du er på, til den andre enheten. Handoff-symbolet vises til venstre i Dock eller på enhetens låste skjerm. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Fortsett der du slapp, med Handoff.

Du kan ikke bruke Handoff til å sende vinduer i Privat nettlesing-modus.