Les artikler uten forstyrrelser

Du kan bruke Safaris Leser-funksjon til å se en nettsideartikkel på én side, formatert for enkel lesing, vist uten reklame, navigeringselementer eller andre distraksjoner. Du kan tilpasse font, fontstørrelse og bakgrunnsfarge for Leser.

Åpne Safari for meg

En artikkel i Leser-modus med all reklame og navigasjon fjernet.
  • Vis en artikkel med Leser-funksjonen: Klikk på Leser-knappen til venstre i det smarte søkefeltet. Knappen vises kun hvis nettsiden inneholder en artikkel som Leser kan vise.

• Endre hvordan nettsidene dine ser ut i Leser: I Leser klikker du på bokstavknappen som vises til høyre i det smarte søkefeltet, og gjør deretter ett av følgende for å tilpasse innstillingene:

• Velg en fontstørrelse.

• Velg en hvit, sepia, grå eller svart bakgrunn.

• Velg en font.

Leser viser alltid den siste fonten, størrelsen og bakgrunnen du valgte.

• Avslutt Leser: Klikk på Leser-knappen igjen, eller trykk på Esc.