Velg Safari som standardnettleser

Når du klikker på koblinger i e-postmeldinger og andre dokumenter, blir de åpnet i standardnettleseren. Safari er standardnettleseren når du konfigurerer Macen første gang, men en annen nettleser du installerer kan bli standardnettleseren.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt.

Åpne Generelt-valgpanelet for meg

2. Klikk på «Standardnettleser»-lokalmenyen og velg Safari.

Enkelte programmer åpner nettsider i en annen nettleser enn standardnettleseren.