Spill nettvideoer

Når du finner en video på nettet, klikker du bare på Spill av for å se den. Med bilde i bilde kan du spille av videoer i et flyttbart vindu som ligger oppå alt annet på skrivebordet. Dette gjør at du alltid kan se videoene, uansett hva du gjør. Du kan flytte vinduet til et hvilket som helst hjørne på skjermen, og vinduet blir værende der selv om du bytter arbeidsområde. Du kan endre størrelsen på vinduet for å se mer eller mindre av det som er bak vinduet.

AirPlay gjør det mulig å spille av nettvideoer på en HDTV ved hjelp av Apple TV – uten at andre kan se hva du har på skrivebordet.

Åpne Safari for meg

Spill av nettvideoer med bilde i bilde

1. Naviger til nettvideoen du vil spille av.

2. Klikk på Spill av-symbolet.

Kompatible nettvideoer har et bilde i bilde-symbol .

3. Klikk på bilde i bilde-symbolet .

Bilde i bilde som ligger oppå et annet nettsted.

Spill av en nettvideo på HDTV-en

1. Naviger til nettvideoen du vil spille av.

Kompatible nettvideoer har et AirPlay-symbol .

2. Klikk på AirPlay-symbolet , og velg deretter Apple TV-enheten.

Hvis du vil vite mer om AirPlay, leser du Bruk AirPlay til å vise skrivebordet på en HDTV.