Hvis Autoutfyll ikke virker

Hvis Safari ikke automatisk fyller ut informasjon på nettsider, kan du prøve disse forslagene.

Åpne Safari for meg

• Velg Safari > Valg, klikk på Passord, og forsikre deg om at «Autoutfyll brukernavn og passord» er markert.

Merk: Alternativet «Autoutfylling av navn og passord» i Passord-panelet tilsvarer «Brukernavn og passord» i Autoutfyll-panelet i Safari-valg. Når den ene blir markert, markeres også den andre.

• Pass på at informasjon som du eventuelt vil at skal fylles ut automatisk, arkiveres i Kontakter. Safari kan kun fylle ut kontaktinformasjon som finnes i Kontakter. Hvis for eksempel et skjema krever telefonnummeret ditt, men det ikke står oppført på kontaktkortet, må du skrive det inn manuelt.

• Forsikre deg om at nettsiden inneholder felt Autoutfyll kan fylle ut.

Det er mulig at Safari ikke klarer å tyde hvilke felt som er for brukernavn og passord, kredittkortnummer og utløpsdato og så videre.

Hvis Autoutfyll fortsatt ikke fungerer, kan det være at nettstedet ikke tillater bruk av funksjonen.