iCloud

iCloud tilbyr gratis e-post, kontakter, kalender og andre funksjoner som er enkle å konfigurere og bruke. Med iCloud kan du dele familiekjøp, sikkerhetskopiere iOS- og iPadOS-enhetene dine og finne enheter som er kommet på avveie.

iCloud oppbevarer bildene og videoene dine, dokumenter, musikk, kalendere, kontakter og annet. Det holder innholdet automatisk oppdatert på alle iOS-enheter, iPadOS-enheter og datamaskiner hvor du er logget på med samme Apple-ID.

iCloud er tilgjengelig på Mac-datamaskiner, iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Windows-datamaskiner med iCloud for Windows installert. Enkelte iCloud-funksjoner har minimumskrav til systemet. Se Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for iCloud.

Merk: iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller områder, og iCloud-funksjoner kan variere etter område. Se apple.com/no/icloud.