Hjelp for Påminnelser

Velkommen til Påminnelser

Bruk Macen til å holde styr på gjøremål, innkjøp og annet.

Et Påminnelser-vindu med flere påminnelseslister, som Handleliste, Campingtur og Bøker, i På maskinen-delen.
Legg til konto-arket i Påminnelser.

Flere kontoer, én huskeliste

Hold orden på alle huskelistene dine i Påminnelser, selv mellom ulike kontoer som iCloud, Exchange, Yahoo og AOL. Bare velg Påminnelser > Legg til konto.

Infovinduet for en påminnelsesliste, som viser at listen deles med én annen.

Koordiner med familie, venner og kolleger

Vil du ha hjelp til å planlegge neste arrangement? Del påminnelseslisten med andre som har konto hos samme leverandør, og se oppgavene bli krysset av. Pek på listen du vil dele, og klikk på Del liste-knappen.

Info-vinduet for en påminnelse, der det er angitt at et varsel skal sendes på et bestemt sted.

Glem det aldri igjen

Trenger du en påminnelse om påminnelsene? Bare angi at påminnelsen skal motta et varsel når den forfaller. Hold markøren til høyre for påminnelsen, og klikk på Info-knappen.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.