Et Påminnelser-vindu viser en liste.

Kom i gang med Påminnelser

Kom raskt i gang med å bruke Påminnelser til å spore og organisere huskelistene dine, og finn ut hva annet du kan gjøre.

Kom i gang med Påminnelser

Et Påminnelser-vindu som viser en handleliste organisert etter kategorier.

Organiser handlelisten din

Opprett en handleliste med varer automatisk plassert i kategorier for å gjøre handleopplevelsen enklere.

Slik oppretter du en handleliste

Et Påminnelser-vindu som viser flere smarte lister og en festet liste i sidepanelet og en markert liste i kolonnevisningen til høyre.

Endre visningen

Velg en visning – lister eller kolonner, smarte lister og festede lister – det er opp til deg.

Slik viser du påminnelser i kolonner

Et Påminnelser-vindu som viser en liste med deloppgaver.

Gå i dybden med deloppgaver

Bruk deloppgaver når du vil legge til mer informasjon i en påminnelse.

Slik legger du til deloppgaver i påminnelser

Et Påminnelser-vindu som viser påminnelseslister fra en iCloud-konto og en Yahoo-konto i sidepanelet.

Flere kontoer, én huskeliste

Hold orden på alle huskelistene dine i Påminnelser, selv mellom ulike kontoer som iCloud, Exchange, Yahoo og AOL.

Slik bruker du påminnelser fra internettkontoene dine

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Påminnelser, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Alle Påminnelser-funksjoner som beskrives i denne veiledningen, er tilgjengelige når du bruker oppdaterte iCloud-påminnelser. Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige når du bruker kontoer fra andre leverandører.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.