Påminnelser-vinduet, som viser påminnelser fra iCloud- og Yahoo-kontoer.

Flere kontoer, én huskeliste

Hold orden på alle huskelistene dine i Påminnelser, selv mellom ulike kontoer som iCloud, Exchange, Yahoo og AOL.

Slik bruker du påminnelser fra internettkontoene dine

Påminnelser-vinduet, som viser en liste med deloppgaver.

Gå i dybden med deloppgaver

Bruk deloppgaver når du vil legge til mer informasjon i en påminnelse.

Slik legger du til deloppgaver i påminnelser

Infovinduet for en påminnelse, der det er angitt at et varsel skal sendes på et bestemt sted.

Påminnelser etter sted

Få påminnelser når du ankommer eller forlater et sted, eller når du setter deg inn i eller går ut av bilen.

Slik legger du til et sted i en påminnelse

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Påminnelser, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Alle Påminnelser-funksjoner som beskrives i denne veiledningen, er tilgjengelige når du bruker oppgraderte iCloud-påminnelser. Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige når du bruker kontoer fra andre leverandører.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.