Hjelp for QuickTime Player

Velkommen til QuickTime Player

Spill av video- eller lydfiler og opprett og rediger filmer, inkludert opptak av skjermen og opptak med kun lyd.

QuickTime Player-vinduet der det spilles av en film mens avspillingskontrollene vises.
QuickTime Player-vinduet med klippredigering synlig.

Rediger en film

Vil du redigere en film raskt? Med QuickTime Player kan du utføre vanlige redigeringsoppgaver som klipping, omorganisering og rotering. Du kan også dele opp en film i flere klipp og redigere hvert enkelt klipp alene. Du starter ved å velge Vis > Vis klipp og bruker deretter kommandoene i Rediger-menyen til å finpusse filmen.

En Mac-skjerm som viser et skjermopptak etter at brukeren velger Arkiv > Nytt skjermopptak, klikker på Ta opp, flytter over en del av skjermen, og deretter klikker på Start opptak-knappen. Delen av skjermen som er markert viser markøren som klikker på Emoji og symboler-objektet i Rediger-menyen i Finder.

Ta opp det som skjer på Mac-skjermen

Trenger du en rask måte å vise noen hvordan du gjør noe på en Mac, eller kanskje du bare vil vise noen hva du ser på skjermen? Opprett et opptak av hele skjermen, eller marker kun en del av den. Kom i gang ved å velge Arkiv > Nytt skjermopptak.

QuickTime Player-vinduet under opptak med en iPhone.

Ta opp iPhone-, iPad- eller iPod-skjermen

Ta opp akkurat det du ser på iOS-enheten, og arkiver det som en filmfil på Macen. Kanskje du vil skryte av en ny toppscore i et spill eller bruke kameraet på enheten til å ta opp en film. Bare koble enheten til Macen, velg Arkiv > Nytt filmopptak, og velg deretter enheten din.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.