Front, bakside og side av Pro Display XDR på Pro Stand.

Vi presenterer Apple Pro Display XDR

Les om egenskapene til Pro Display XDR, inkludert lysstyrke og kontrast, visningsvinkel, referansemoduser, True Tone-teknologi og mye mer.

Bli kjent med Apple Pro Display XDR

Den øvre delen av Pro Stand, inkludert koblingen.

Feste Pro Stand

Følg den enkle fremgangsmåten for å feste Pro Display XDR til Pro Stand.

Fest Pro Display XDR til Pro Stand

Rotere skjermen mot urviseren.

Rotere skjermen

Slik roterer du Pro Display XDR når den er festet på Pro Stand.

Roter Pro Display XDR på Pro Stand

VESA-adapter sett ovenfra.

Feste en VESA-monteringsadapter

Følg den enkle fremgangsmåten for å feste Pro Display XDR til en VESA-monteringsadapter.

Fest Pro Display XDR til en VESA-monteringsadapter

Hvis du vil slå opp i Kom i gang med Apple Pro Display XDR, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for kundestøtte for Pro Display XDR.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.