Signaturverktøyet i Forhåndsvisning.

Fyll ut og signer skjemaer – du trenger ingen skriver

Du kan bruke Forhåndsvisning til å fylle ut PDF-skjermaer og til og med legge til en signatur.

Slik fyller du ut PDF-skjemaer

En passordbeskyttet PDF.

Beskytt dine konfidensielle dokumenter

Hvis en PDF inneholder sensitiv informasjon, kan du beskytte den med et passord.

Slik passordbeskytter du en PDF

Et sideminiatyrbilde fra én PDF til sidepanelet i en annen.

Kombiner PDF-dokumenter

Kombiner PDF-dokumenter og overfør sider fra én PDF til en annen – helt enkelt.

Slik kombinerer du PDF-er

Valgene for eksportering i Forhåndsvisning.

Konverter bildefiler til en rekke forskjellige filtyper

Forhåndsvisning støtter et stort utvalg bildefiltyper, blant annet JPEG, PNG, PSD og TIFF. Når du mottar et bilde du ikke kan åpne i bilderedigeringsappen din, er det mulig du kan konvertere det til en filtype du kan bruke.

Slik konverterer du grafikkfiltyper

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Forhåndsvisning, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.