Podkaster-vinduet som viser Lytt nå-skjermen på en Mac og en iPhone med en HomePod i bakgrunnen.

Lytt til et program, uansett hvor du er

Ble du ikke ferdig med programmet i lunsjpausen? Ta det med deg når du setter deg i bilen, og lytt ferdig hjemme på HomePod.

Slik får du podkastene dine på alle enhetene dine

Podkaster-vinduet som viser et søk og søkeresultatene.

Finn gratis podkaster om alle favorittinteressene dine

Ser du etter et program om matlaging, politikk, eller kanskje om favorittforfatteren din? Uansett hvordan humøret er, finner du en podkast som underholder, informerer og inspirerer.

Slik finner du podkaster

Apple Music-minispillervinduet, Apple TV-programvinduet, og Apple Podcasts vinduet i bakgrunnen.

Mediene dine har et nytt hjem

Hvis du tidligere brukte iTunes, bruker du nå Apple Podcasts til å abonnere på og lytte til podkaster, Apple Music til å lytte til musikkbiblioteket og Apple TV-programmet til å se TV-programmer og filmer.

Slik finner du annet iTunes-innhold på Macen

Bla gjennom Brukerveiledning for Podkaster ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. Alle rettigheter forbeholdes. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alle rettigheter forbeholdes.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.