Fjern røde øyne

Når du tar et bilde med blits, kan det hende at pupillene i øynene på personer på bildet blir røde. Du kan fjerne røde øyne-effekten i bilder. Hvis du fjerner røde øyne fra et Live Photo-bilde, kan du fortsatt spille det av.

Åpne Bilder for meg

1. Dobbeltklikk på et bilde, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen.

2. Klikk på Juster i verktøylinjen.

3. Klikk på trekanten ved siden av Røde øyne i Juster-panelet.

4. Klikk på Auto.

Bilder fjerner eventuelle røde øyne som oppdages i ansikter på bildet.

5. Hvis røde øyne fortsatt vises, flytter du Størrelse-skyveknappen til sirkelen har samme størrelse som det røde området i personens øyne.

6. Plasser markøren over den røde pupillen, og klikk. Gjenta dette trinnet for alle røde øyne i bildet.

Røde øyne-markøren over en rød pupill.

Merk: Røde øyne-verktøyet fungerer ikke på dyreøyne som viser refleksjonen i pupillen med en annen farge (grønt eller gult).