Endre et bildes utseende med et filter

Du kan gi bildene dine et spesielt utseende ved å bruke et av filtrene som er tilgjengelige i Bilder.

Bilde i redigeringsvisning med filtre synlig til høyre.

Åpne Bilder for meg

1. Dobbeltklikk på et bilde, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen.

2. Klikk på Filtre i verktøylinjen.

Tips: Hvis du raskt vil se filtre mens du redigerer, trykker du på F. Trykk på F en gang til når du er ferdig med å gjøre endringer.

3. Klikk på filteret du vil bruke.

Endringene arkiveres automatisk, med mindre du velger Rediger > Angre eller klikker på Gjenopprett original-knappen.