Endre hvordan bilder vises

Du kan stille inn Bilder til å vise bilder på den måten du foretrekker.

Åpne Bilder for meg

Endre sidepanelet

Bruk sidepanelet til å vise bilder, minner, albumer og prosjekter. Du kan endre bredden på sidepanelet og endre rekkefølgen på albumer og prosjekter.

• Endre bredden på sidepanelet: Plasser markøren over høyre kant av sidepanelet til markøren endres, og flytt for å endre størrelsen på sidepanelet.

• Endre rekkefølgen på albumer og prosjekter: Flytt albumer og prosjekter i den rekkefølgen du vil ha dem.

• Endre rekkefølgen på sidepanelinndelingene: Flytt inndelingstitlene (Bibliotek, Albumer eller Prosjekter) i den rekkefølgen du vil ha dem.

Se andre miniatyrbilder mens du viser et enkeltbilde

Mens du viser et bilde, kan du vise miniatyrbilder av andre bilder i samme samling eller album nederst i vinduet og bruke dem til å bytte mellom bilder.

• Vis miniatyrbilder av andre bilder i en samling eller et album: Velg Vis > Vis miniatyrbilder.

• Bla gjennom bilder: Trykk på piltastene, eller sveip mot venstre eller høyre på et bilde eller i miniatyrbildenavigeringen. (Du kan også bruke Touch Bar.)

• Vis flere eller færre miniatyrbilder: Flytt kantlinjen for miniatyrbildenavigeringen opp eller ned.

Bilder-vindu som viser bilder i samme album eller samling under et bilde.

Endre størrelsen på miniatyrbildene

• Forstørre eller forminske miniatyrbilder i øyeblikk, albumer og prosjekter: Flytt zoomskyveknappen, eller knip innover eller utover på styreflaten.

Vis bilder i fullskjermmodus

Du kan vise og redigere bildene dine i et større fullskjermvindu.

Gjør ett av følgende:

• Gå til fullskjermmodus: Velg Vis > Gå til fullskjermmodus.

• Forlat fullskjermmodus: Plasser markøren øverst på skjermen til menylinjen vises, og velg deretter Vis > Avslutt fullskjermmodus. Eller trykk på Esc-tasten.

• Vis verktøylinjen i fullskjermvisning: Velg Vis > Vis alltid verktøylinjen og sidepanelet i fullskjerm, slik at en hake vises ved siden av kommandoen.

• Skjul verktøylinjen i fullskjermvisning: Velg Vis > Vis alltid verktøylinjen og sidepanelet i fullskjerm for å fjerne haken.