Legg til redigeringsverktøy og tillegg i Bilder

Du kan ta i bruk nye redigeringsverktøy i Bilder ved å legge til programtillegg (også kalt pluginmoduler). Tillegg fra tredjeparter kan for eksempel være spesialfiltre eller andre bildejusteringer.

Hvis du vil redigere noe ved hjelp av et tillegg fra en tredjepart, laster du ned tillegget fra App Store og installerer det på Macen ved å følge instruksjonene som følger med tillegget. Aktiver deretter tillegget i Bilder ved å følge trinnene nedenfor.

Åpne Bilder for meg

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på Tillegg.

2. Klikk på Bilderedigering.

3. Merk av i avkrysningsruten ved tillegget du vil bruke.

Tillegget vises nå når du klikker på Tillegg-knappen i redigeringsverktøylinjen i Bilder.

Du kan endre bilder i Bilder ved hjelp av en kombinasjon av tillegg og innebygde redigeringsverktøy. Etter at du har redigert et bilde, kan du gjenopprette det til originalbildet ved å klikke på Gjenopprett original.