Bilder-hovedvinduet viser Bibliotek markert i sidepanelet til venstre, bilder organisert i et rutenett til høyre og verktøylinjen øverst.

Kom i gang med Bilder

Kom raskt i gang med å bruke Bilder til å vise og organisere bildene og videoene dine, og finn ut hva annet du kan gjøre.

Kom i gang med Bilder på Mac

En iPhone, en MacBook og en iPad viser minner fra det samme bildebiblioteket.

Bildene dine. Overalt.

Med iCloud Bilder har du alltid bildene og videoene dine med deg, uansett hvilken enhet du bruker. Når du tar et bilde med iPhonen, vises det automatisk i Bilder på Macen.

Slik slår du på iCloud Bilder

Bilder-vinduet som viser et minne sammen med knapper for å kontrollere og endre visningen av objekter i minnet.

Sett pris på minnene

Minner sorterer bildene og videoene dine intelligent for å finner turer, ferier, personer, kjæledyr og annet, og presenterer dem deretter i nydelige samlinger – komplett med temamusikk og overganger.

Slik ser du minner

Et bilde er åpnet i Bilder-vinduet. Del-menyen er markert og viser en liste med apper som kan brukes til å dele dette bildet.

Del gode minner

Del bilder og videoer sømløst i Mail, Meldinger og andre apper. Du kan også bruke AirDrop til å dele bilder raskt med andre i nærheten som har en Apple-enhet.

Slik deler du bilder og videoer

Et bilde i redigeringsvisning, med Juster markert i verktøylinjen og justeringsverktøy til høyre.

Gjør gode bilder fantastiske

Du må ikke være en ekspert for å redigere som en. Bruk Bilder-redigeringsknappene for å gi bilder, videoer og Live Photo-bilder akkurat det rette uttrykket. Du kan forbedre lys og farge, bruke filtre, forbedre bildeutsnittet ved å beskjære det og annet.

Slik redigerer du et bilde

Hvor arkiveres bildene dine?

Bruk biblioteket til å importere, administrere og eksportere bilder.

Finn ut mer om Bilder-biblioteket

Spar plass på Macen

Lagre bilder og videoer i full oppløsning i iCloud.

Slå på Optimaliser Mac-lagring

Gjenopprett slettede bilder

Du kan gjenopprette bilder og videoer som du har slettet nylig.

Gjenopprett slettede bilder

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Bilder, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Bilder.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.