Legg ut bilder på Facebook, Flickr og Twitter

Du kan publisere bildene dine og videoklipp direkte fra Bilder til en Facebook., Flickr- eller Twitter-konto.

Merk: Hvis du publiserer et Live Photo-bilde på Facebook, Flickr eller Twitter, overføres Live Photo-bildet kun som stillbilde.

Åpne Bilder for meg

Logg på Facebook-, Flickr- eller Twitter-kontoen

1. Velg Apple-meny > Systemvalg, og klikk deretter på Internett-kontoer.

2. Klikk på Facebook, Flickr eller Twitter.

3. Skriv inn brukernavnet og passordet, og klikk deretter på Neste.

Publiser bilder og videoklipp på Facebook

1. Marker bildene eller videoklippene du vil publisere.

2. Klikk på Deling-knappen i verktøylinjen, og velg Facebook.

Logg på Facebook-kontoen din, hvis du ikke allerede er logget på.

3. I Facebook-dialogruten kan du velge alternativer for bildene, og du kan legge til en kommentar hvis du vil.

Dialogrute for Facebook-deling.
    • Velg hvem som kan vise bildene: Klikk på lokalmenyen øverst til venstre, og velg et alternativ.

• Velg hvor du vil publisere bildene: Klikk på Tidslinje-lokalmenyen, og velg tidslinjen eller et album.

• Legg til plasseringen for maskinen din til bildene: Klikk på Legg til sted.

• Legg til en kommentar: Hvis du vil, kan du skrive inn en kommentar for bildene.

4. Klikk på Publiser.

Publiser bilder på Flickr

Du kan dele bildene dine på nettet ved å publisere dem direkte fra Bilder til Flickr.

1. Marker bildene du vil publisere.

2. Klikk på Deling-knappen i verktøylinjen, og velg Flickr.

3. Logg på Flickr-kontoen din, hvis du ikke allerede er logget på.

4. Velg alternativer for bildene i Flickr-dialogruten.

Dialogrute for Flickr-deling.
    • Velg hvor du vil legge til bildene: Klikk på Velg bildesett-lokalmenyen og velg et bildesett (som er det Flickr kaller et album). Hvis du vil legge til bildene i Flickr-bildestrømmen, velger du bildestrøm.

• Velg hvem som kan se bildene: Klikk på lokalmenyen øverst til høyre.

• Legg til en tittel, en beskrivelse og etiketter: Skriv inn tekst i feltene.

5. Klikk på Publiser.

Del et bilde på Twitter

Du kan dele ett bilde om gangen på Twitter direkte fra Bilder.

1. Velg et bilde du vil dele.

2. Klikk på Deling-knappen i verktøylinjen, og velg Twitter.

Logg på Twitter-kontoen din, hvis du ikke allerede er logget på.

3. I Twitter-dialogruten skriver du en melding på opptil 119 tegn, og klikker på Publiser.

Merk: Bildet utgjør 21 tegn i tweeten.

Det vises en melding om at bildet har blitt publisert.

En kobling til det delte bildet vises i Twitter-strømmen.