Få bildene på papir

Du kan skrive ut bilder i flere standardstørrelser, eller du kan velge en tilpasset størrelse. Du kan også skrive ut flere enn ett bilde per side ved å bruke utskriftsformatet kontaktark. Du kan skrive ut bilder i svart-hvitt eller i farger, avhengig av skriverens funksjonalitet.

Åpne Bilder for meg

1. Klikk på Bilder i sidepanelet, og marker ett eller flere bilder.

2. Velg Arkiv > Skriv ut.

3. Velg et format fra listen til høyre i utskriftsvalgene.

Vindu som viser utskriftsvalg.

Forhåndsvisningsområdet til venstre viser utseendet til bildeutskriftene.

Med enkelte formater, for eksempel Tilpasset og Kontaktark, kan du bruke størrelseskontroller til å endre størrelsen på bildene som skrives ut. Andre valg, for eksempel for å endre plasseringen for bilder, velge et størrelsesforhold eller angi marger, vises avhengig av formatet du velger.

4. Velg en skriver, og velg eventuelle nødvendige skriverinnstillinger.

5. Klikk på Skriv ut.

6. Angi utskriftsvalg i Skriv ut-dialogruten, og klikk på Skriv ut.