Bestill bøker, kort og kalendere

Når du har kontrollert staving og sett nøye over alle prosjektsider, er du klar til å bestille profesjonelt trykte kopier av prosjektet. Du kan bestille så mange kopier du vil og sende dem til venner og familie.

Åpne Bilder for meg

1. Klikk på et prosjekt i sidepanelet.

2. Klikk på Kjøp-knappen øverst i vinduet.

3. Klikk på Legg til leveringsadresse, og velg deretter en leveringsadresse under Lever til, eller klikk på Ny for å angi en ny adresse.

Du kan legge til så mange adresser for mottakere som du vil.

4. Klikk på Bestill.

5. Skriv inn Apple-ID-en og passordet ditt, og klikk på Logg på.

6. Hvis dette er første gang du kjøper papirbilder, er det mulig du blir bedt om å oppgi sikkerhetskoden for kredittkortet. (Les Betal for bestilling av trykte produkter med kredittkort for mer informasjon.)

Merk: Hvis du logger på med en Apple-ID som har totrinnsverifisering slått på, blir du bedt om å oppgi en firesifret kode som sendes til deg automatisk i en tekstmelding.

En melding vises som bekrefter bestillingen og som viser informasjon om den forventede leveringsdatoen.

Merk: Hvis du vil bruke et annet kredittkort enn det som er knyttet til Apple-ID-en, eller hvis du vil redigere kredittkortdetaljene, velger du Bilder > Konto for trykte produkter, og klikker deretter på «Endre standard leverings- eller faktureringsinfo for en bestilling».