Opprett smarte albumer

Et smart album samler og viser automatisk bilder i biblioteket som oppfyller kriterier du angir. Du kan for eksempel opprette et smart album som automatisk samler bilder med nøkkelordet barn.

Miniatyrbilde av smart album.

Åpne Bilder for meg

Opprett et smart album

1. Velg Arkiv > Nytt smart album.

2. Velg kriteriene dine i dialogruten som vises.

Du kan angi ett kriterium eller flere.

Opprett smart album-dialogrute.
  3. Klikk på OK.

Det nye smarte albumet vises sammen med de andre albumene.

Fra nå av oppdaterer Bilder det smarte albumet automatisk, og legger til nye bilder som oppfyller kriteriene og fjerner bilder som ikke lenger oppfyller kriteriene.

Endre kriteriene for et smart album

1. Marker det smarte albumet.

2. Velg Arkiv > Rediger smart album.

3. Utfør endringene, og klikk på OK.