Gjenopprett et Bilder-bibliotek fra en Time Machine-sikkerhetskopi

Hvis du sikkerhetskopierer dataene på Macen med Time Machine, kan du enkelt gjenopprette et bildebibliotek til samme tilstand som da det sist ble sikkerhetskopiert.

Merk: Hvis du bruker iCloud-bildebibliotek og gjenoppretter systembildebiblioteket fra en Time Machine-sikkerhetskopi, vil eventuelle bilder du har slettet siden siste Time Machine-sikkerhetskopiering, bli lagt til på Macen og lastet opp til iCloud på nytt. Hvis du valgte å optimalisere Mac-lagring, er det mulig Time Machine ikke har en sikkerhetskopi av originalbildene. Originaler lagres imidlertid i iCloud.

1. Hvis Bilder er åpent, velger du Bilder > Avslutt Bilder.

2. Klikk på Time Machine-symbolet i menylinjen, og velg Gå til Time Machine.

Time Machine åpnes, og viser tilgjengelige sikkerhetskopier

3. Klikk på datoen for siste sikkerhetskopiering, naviger til sikkerhetskopien av bildebiblioteket, og klikk deretter for å markere det.

4. Klikk på Gjenopprett.

Avhengig av størrelsen på biblioteket kan det ta litt tid å gjenopprette det. Neste gang du åpner Bilder, skal det være mulig å bruke Bilder-biblioteket slik det var da det sist ble sikkerhetskopiert.