Reparer biblioteket når det oppstår problemer med det

Hvis du opplever problemer med bilder i et bibliotek, kan Bilder forsøke å reparere det. Hvis problemet vedvarer, kan du også gjenopprette biblioteket fra en Time Machine-sikkerhetskopi.

Viktig: Du bør sikkerhetskopiere bildebiblioteket før du reparerer biblioteket.

1. Hvis Bilder er åpent, velger du Bilder > Avslutt Bilder.

2. Trykk på Tilvalg-Kommando, og dobbeltklikk på Bilder-symbolet i Programmer-mappen (eller klikk på Bilder-symbolet i Dock).

Reparer bibliotek-vinduet åpnes.

3. Klikk på Reparer for å gjenoppbygge bildebiblioteket.

Hvis du vil vite mer om å gjenopprette bilder fra iCloud-bildebiblioteket, kan du lese Gjenopprett slettede objekter.