Finn bestemte objekter i et øyeblikk eller et album

Når du ser på bildene i et øyeblikk eller et album, kan du raskt finne fram til enkeltbilder ved å bruke et filter – for eksempel kun bilder du har redigert, kun videoer du har merket som favoritter, eller bilder du har redigert og tilordnet nøkkelordet «Bursdag».

Viser-lokalmeny.
  • Vis bestemte bilder i et øyeblikk eller et album: Klikk på Viser-lokalmenyen, og velg deretter ett av følgende:

• En objekttype du vil vise (Bilder, Favoritter, Videoer, Redigert).

• Et nøkkelord knyttet til bildene dine.

Du kan velge flere objekter fra Viser-lokalmenyen for å vise akkurat de bildene du vil ha.