Vis bilder etter sted

Hvis kameraet ditt har GPS-funksjonalitet (som iPhone), eller du har lagt til GPS-informasjon i bildene dine, kan Bilder automatisk vise bildene dine på et kart.

Bilder-vindu som viser et kart med miniatyrbilder gruppert etter sted.

Åpne Bilder for meg

1. Hvis du vil se bildene på et kart, gjør du ett av følgende:

• Klikk på Steder i sidepanelet.

• Klikk på Bilder i sidepanelet, klikk på stedet i tittelen til en samling eller et øyeblikk, og rull deretter ned til Steder.

Tittelen for et øyeblikk, med stedet vist rett under det.
    • Klikk på Minner i sidepanelet, dobbeltklikk på et minne, og rull ned til Steder.

2. Gjør ett av følgende:

• Se bilder av et større kart: Dobbeltklikk på miniatyrbildet. Dobbeltklikk på det på nytt for å zoome inn eller se det i et rutenett.

Miniatyrbilder plassert på et kart.
    • Se andre bilder som er tatt i nærheten: Klikk på Vis bilder fra i nærheten.

• Zoom inn eller ut: Klikk på zoomeknappene. Klikk og hold for å zoome jevnt inn eller ut.

Zoomknapper på kart.
    • Flytt kartet: Dra den eller det.

• Vis kartet i ulike formater, eller vis bildene i et rutenett: Klikk på Kart eller Satellitt for å vise kartet i ulike formater, eller klikk på Rutenett for å se miniatyrbilder av bilder gruppert på sted.

Kart-, Satellitt- og Rutenett-knapper.

Hvis du vil vite mer om å legge til eller endre stedet for et bilde, kan du lese Legg til titler, beskrivelser og annet for bilder.