Rediger et Live Photo-bilde

Endringer du gjør i et Live Photo-bilde, gjelder både stillbildet og videoen i Live Photo-bildet (med unntak av retusjeringsverktøyet, røde øyne-verktøyet og Merking-verktøy – disse endrer kun stillbildet). Du kan klippe lengden på videoen, slå lyden på eller av, endre stillbildet (eller hovedbildet) du ser for Live Photo-bildet, og få bildet til å spille i sløyfe, spille fram og tilbake og simulere en lang eksponering.

Åpne Bilder for meg

1. Dobbeltklikk på et Live Photo-bilde, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen.

2. Bruk redigeringsverktøyene til å gjøre endringer.

3. Hvis du vil endre avspillingen for Live Photo-bildet, klikker du på Juster i verktøylinjen, og gjør deretter hva som helst av følgende:

Et Live Photo-bilde i redigeringsvisning med en skyveknapp under som viser bildene i bildet. Live Photo-knappen og Høyttaler-knappen er til venstre for skyveknappen, og til høyre er det en lokalmeny du kan bruke til å legge til en sløyfe-, fram og tilbake- eller lang eksponering-effekt.
    • Klipp lengden på videoen: Flytt endene på skyveknappen for å endre hvor videoen starter og slutter.

• Slå lyden på eller av: Klikk på Høyttaler-knappen.

• Marker et videobilde som hovedbilde: Flytt skyveknappen til bildet du vil ha, og klikk deretter på Bruk som hovedbilde.

• Få Live Photo-bildet til å spille av i sløyfe eller fram og tilbake, eller simuler en lang eksponering: Klikk på Live-lokalmenyen, og velg deretter effekten du vil ha.

• Konverter Live Photo-bildet til et stillbilde: Klikk på Live Photo-knappen nederst i vinduet.

Etter at du har redigert et Live Photo-bilde, kan du gjenopprette det til originalbildet ved å klikke på Gjenopprett original.