Hjelp for Photo Booth

Velkommen til Photo Booth

Opprett et nytt profilbilde eller ta en selfie raskt. Bare åpne Photo Booth og smil til kameraet.

Photo Booth i fullskjermvindu med Ta bilde-knappen markert.
Bilde som viser en selfie av en smilende kvinne.

Vis fram ditt beste

Når du har tatt et bilde du er fornøyd med, kan du dele det. Klikk på Del-knappen, og send bildet i en tekstmelding eller e-post til venner og familie, eller publiser det på Facebook eller andre sosiale medier.

Photo Booth-vindu som viser effekter du kan velge blant.

Uttrykk deg selv

Vil du ha et morsomt profilbilde? Bruk en effekt på et Photo Booth-bilde og gi deg selv en grisenese, utstående øyne eller ballonghode.

Finn ut mer om hvordan du tar et bilde eller tar opp video og legger til effekter og bakgrunner i bildene dine.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.