Photo Booth-vinduet, med Ta bilde-knappen aktivert. Alternativet for enkeltbilde er markert nederst til venstre i vinduet og Effekter-knappen er nederst til høyre i vinduet.

Fang øyeblikket

Opprett et nytt profilbilde raskt, ta en selfie, eller ta opp en video med vennene dine. Bare åpne Photo Booth og smil til kameraet.

Slik tar du et bilde eller en video

Bilde som viser to smilende kvinner i en selfie.

Vis fram ditt beste

Når du har tatt et bilde du er fornøyd med, kan du dele det. Send bildene dine med tekstmelding eller e-post, eller bruk AirDrop til å dele dem med noen i nærheten.

Slik deler du bilder og videoer

Photo Booth-vinduet viser effekter du kan velge, som Strekk, og navigeringsknappene nederst i vinduet. Effekter-knappen vises nederst til høyre i vinduet.

Uttrykk deg selv

Vil du ha et morsomt profilbilde? Bruk en effekt på et Photo Booth-bilde og gi deg selv en grisenese, utstående øyne eller ballonghode.

Slik bruker du en effekt

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Photo Booth, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.