Apple-ID

Kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store og iCloud. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, samt all kontakt-, betalings- og sikkerhetsinformasjonen du bruker på Apple-tjenester.

Hvis du er logget på iCloud, vises Apple-ID-en under navnet ditt i Systemvalg på datamaskinen eller i Innstillinger på enheten.

• På en Mac: Velg Apple-menyen > Systemvalg og klikk deretter på Apple-ID-en (til høyre for navnet ditt). Hvis du bruker macOS 10.14 eller en eldre versjon, klikker du på iCloud i stedet.

• På iPhone eller iPad: Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].

• På en Windows-maskin: Åpne iCloud-kontrollpanelet.

Hvis du vil ha mer informasjon, går du til nettstedet for Apple-kundestøtte.