notater lagret på Macen

Du kan lagre notater på Macen i stedet for i en nettkonto (som iCloud-kontoen). Hvis du lagrer notater på Macen, blir de ikke tilgjengelige på de andre enhetene dine.

Notater som lagres på Macen, vises i sidepanelet under På maskinen. Hvis du ikke ser På maskinen i sidepanelet, kan du aktivere den.

Velg Notater > Valg, og marker deretter avkrysningsruten for «Aktiver På maskinen-kontoen».

Merk: Hvis du senere deaktiverer På maskinen-kontoen, påvirker det ikke notatene i de andre kontoene dine (for eksempel iCloud).