tekstbundet tegning

På iOS-enheter kan du opprette en tekstbundet tegning i et notat ved å bruke fingeren din eller Apple Pencil. Tekstbundne tegninger vises ikke i vedleggsnavigering på samme måte som tegninger, men passer perfekt for håndskrevne notater, som du kan søke i på samme måte som annen tekst. Tekstbundne tegninger vises på alle enhetene dine der du bruker Notater. Du kan imidlertid ikke åpne dem i Forhåndsvisning eller endre visningsstørrelsen.

Tekstbundet tegning på iPhone som viser et bondesjakkparti.