Apple Music-vinduet som viser Lytt nå.

Lytt til alle favorittene dine

Apple Music har millioner av sanger. Du kan lytte til alt fra klassiske hits til de nyeste utgivelsene.

Slik blir du med i Apple Music

FaceTime-vinduet, som viser et anrop med deltakere som bruker SharePlay til å lytte til et album sammen.

Lytt til musikk sammen

Med SharePlay kan du og vennene dine lytte til musikk sammen mens dere er i en FaceTime-samtale. Avspillingen er synkronisert, slik at alle hører alt samtidig.

Slik bruker du SharePlay

Det spilles en sang på en Mac, iPhone og Apple Watch med HomePod.

Få tilgang til sangene dine på alle enhetene dine

Med alle sangene dine samt Apple Music i biblioteket, kan du spille favorittene på alle enhetene dine.

Slik får du tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine

Apple Music-vinduet med et bibliotek med flere albumer.

Gjør Apple Music til det eneste du trenger

Har du fortsatt noen CD-er eller DVD-er som tar plass på hyllen? Importer dem til biblioteket og få all musikken din samlet på ett sted.

Slik importerer du sanger fra CD-er

En fullskjermspiller med en sang som spilles av og sangtekster til høyre, som vises på skjermen samtidig som musikken.

Syng!

Glem aldri et ord – se sangtekster for sanger i Apple Music og legg til dine egne for andre sanger.

Slik viser og skriver du inn sangtekster

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Musikk, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til kundestøttenettstedet for Musikk hvis du trenger mer hjelp.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. «American Cliché» skrevet av FINNEAS
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.