Apple Music-vinduet i Safari viser Lytt nå.

Musikk – uansett hvor du er

Apple Music har millioner av sanger – og med Apple Music på nettet kan du lytte på alle enheter – uansett hvor du er.

Slik abonnerer du på Apple Music på nettet

Apple Music-vinduet i Chrome med et bibliotek med flere albumer.

Ingen app, intet problem

Med Apple Music på nettet kan du spille av musikk fra Apple Music-katalogen og få tilgang til musikkbiblioteket ditt uten et program eller en app.

Slik strømmer du anbefalte sanger

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Apple Music på music.apple.com, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til kundestøttenettstedet for Musikk hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.