Hjelp for Meldinger

Velkommen til Meldinger

Det er enkelt å holde kontakten med venner. Send tekstmeldinger, legg til bilder og andre filer, start en video- eller lydsamtale, og del til og med skjermen din.

En iPhone ved siden av en Mac med Meldinger åpent på begge enhetene som viser samme meldingssamtale.
Meldinger-vinduet med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre.

Send et ubegrenset antall tekstmeldinger

Hvis vennene dine bruker iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac, kan du sende dem et ubegrenset antall tekstmeldinger med iMessage. Inkluder bilder (også Live Photos-bilder), lydklipp og alle andre typer filer du kan tenke deg. Klikk på Skriv-knappen, skriv inn vennens navn, e-postadresse eller telefonnummer, og skriv deretter inn meldingen.

Meldinger-vinduet med to samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre. Én av meldingsboblene er grønn, som viser at den ble sendt som en SMS-tekstmelding.

Send tekstmeldinger til alle vennene dine

Hvis du har en iPhone, kan du sende SMS-tekstmeldinger til alle som har en hvilken som helst enhet, direkte fra Meldinger på Macen. Når du får svar, trenger du ikke å finne fram iPhonen – bare svar fra Macen. Velg Meldinger > Valg, og logg på iCloud med samme Apple-ID som du bruker på iPhone. Deretter konfigurerer du iPhone til å videresende SMS-tekstmeldinger til Macen.

Detaljer-visningen, med Skjermdeling-, Video- og Lyd-knappene oppe til høyre.

Gjør mer enn å bare sende tekstmeldinger

Hvis du føler for å se vennen din ansikt til ansikt, snakke direkte eller dele skjermen, kan du gjøre alle disse tingene fra samtalen. Klikk på Detaljer, og klikk deretter på Video-knappen,Lyd-knappen eller Skjermdeling-knappen.

Lær mer om sending av tekstmeldinger, konfigurering av iPhone for SMS-tekstmeldinger på Macen og FaceTime-videoanrop fra Meldinger.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.