Apple TV-restriksjoner og -nyttelaster inkluderer å utsette programvareoppdateringer og angi Hjem-skjermen.

Registrerer Apple-enheter i MDM

Du kan konfigurere restriksjoner og andre nyttelaster for Apple TV.

Mer om registreringstyper

Opprett en Exchange ActiveSync-konfigurasjonsprofil for brukere av iPhone- og iPad-enheter.

Konfigurer Exchange ActiveSync på enheter

Gi brukere tilgang til din Microsoft Exchange Server.

Slik konfigurerer du Exchange ActiveSync (EAS)

Bruk konfigurasjonsprofiler til å administrere iPhone- og iPad-enheter.

Konfigurer enheter med profiler

Bruk MDM-innstillinger til å opprette og installere konfigurasjonsprofiler på organisasjonens iPhone- eller iPad-enheter.

Oversikt over MDM

AppleSeed for IT-logo.

Test MDM-betafunksjoner

Apple har utviklet et program for kunder innen utdanning og i bedrifter som ønsker å teste alle førlanseringsendringer i programvare, forhåndsinstallerte apper og utrullingsrelaterte apper fra Apple for organisasjonen.

Bli med i AppleSeed for IT

Bla gjennom MDM-innstillinger for IT-administratorer ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.